Kesäinen piknik Latokasken asukaspuistossa

Espooon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry järjesti kesäisen piknikin heinäkuun 25. Latokasken asukaspuistolla. Latokasken asukaspuisto on hyvien kulkuyhteyksien päässä sekä Espoon keskuksesta että Espoonlahden ja Kivenlahden alueelta. Se sijoittuu rauhalliselle alueelle vihreisiin peltomaisiin maisemiin ja asutuksen väliin.


Puisto on aloittanut toimintansa jo vuonna 1985. Puiston pihaa on uusittu ja sinne on tehty mm hieno kiipeilyrata joka muistutti itseäni ihan jostain kiipeilypuistosta, myös keinuja löytyy erilaisia sekä mahdollisuudet erilaisten mailapelien pelaamiseen että vaikka jalkapalloon sekä pyöräilyyn.


Lämpimällä ilmalla puistossa on myös kahluuallas täytettynä, lähinnä pienempien lasten vesileikkeihin. Pienemmille lapsille on myös oma aidattua alue, muutoin tekeminen on sijoiteltu eri puolille puistoa. Puiston piha alue on todella kiva ja sen muotoinen, että lasten puuhaa pystyy näkemään ja seuraamaan omalta viltilta tai vaikka penkiltä joita puistoon on myös sijoiteltu useampaan paikkaan.


Tänä kesänä puisto toimii päivystävänä puistona ja alueen asukkaiden kohtauspaikkana. Ympäri vuoden puistossa on toimintaa aamupäivisin pienemmille sekä iltapäivisin koululaisille. Sisätiloissa on mahdollisuus leikkiä ja puuhailla sateisemmalla ilmalla tai lämmittää vaikka vain ruokaa.


Puisto oli todella mukava paikka ja henkilökunta ystävällistä. Viihdyimme pienen sateen yllättämisestä huolimatta puistossa useamman tunnin ajan.  Aika kului, lapsilla leikkiessä ja aikuisilla jutellessa ja ollessa, kuin siivillä. Sekä tietenkin kahvitellessa ja  herkutellessa piknikkimme eväitä.
Jälleen kerran Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry kiittää lämpimästi piknikkiin osallistujia erittäin mukavasta päivästä. Toivottavasti nähdään taas seuraavalla piknikillämme, joka jääneekin kesän viimeiseksi, teitä ja muitakin jäseniämme! :)


Tervetuloa Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry:n suosittuun vanhempien ja lasten Vahvemmaksi vanhemmaksi -ryhmätoimintaan! Tapaamme ...