Vuosikokouksen tunnelmia


Kokoonnuimme yhdistyksen varsinaisessa vuosikokouksessa tänään 26.4.2009. Paikalla oli 5 innokasta jäsentä. Puheenjohtajan avattua kokouksen kello 16.12, kokouksen järjestäytymisen ja laillisuuden toteamisen ja päätösvaltaisuuden hyväksymisen jälkeen etenimme kokouksessa esityslistan mukaan.

Kokouksessa vahvistettiin kokouskutsun liitteenä oleva toimintasuunnitelma vuodelle 2009. Tulo- ja menoarvion mukaan yhdistyksen tuloina ovat tällä hetkellä jäsenmaksut ja menoina rekisteröintikulut (60e). Jäsenmaksuksi vahvistettiin 10e / jäsen vuodelle 2009. Jäsenmaksun maksaneella varsinaisella jäsenellä on äänioikeus yhdistyksen jäsenkokouksissa. Jäseneksi voi liittyä ja maksaa jäsenmaksun käteisellä yhdistyksen tapaamisissa ja tapahtumissa.
(Kannatusjäsen taas voi tukea yhdistyksen toimintaa haluamallaan summalla. Kannatusjäsenellä puolestaan ei ole äänioikeutta yhdistyksen jäsenkokouksissa, eli tämä nimensä mukaisesti vain kannattaa (taloudellisesti) yhdistyksen toimintaa maksamalla kannatusmaksun.)

Kokouksessa valittiin ja vahvistettiin yhdistyksen hallitus vuodelle 2009.
Vuosikokouksen ilmoitusasiana mainittiin siskotapaaminen Suvelan asukaspuistolla 23.5.2009, johon koitetaan saada mahdollisimman paljon muslimisiskoja lapsineen paikalle, joten puskaradio soimaan! Tarkemmin tapaamisesta ja sen ohjelmasta laitetaan tälle sivulle myöhemmin, mutta päivämäärä kannattaa jo merkitä kalenteriin.
Ilmoitusasiana mainittiin myös mahdollisen "kahvila"-toiminnan järjestäminen naisille ja lapsille, jossa voisi kokoontua yhteisen toiminnan merkeissä kerran viikossa. Mahdollista paikkaa tällaiselle toiminnalle lähdetään nyt selvittämään, joten siitä lisää sitten tuonnempana.

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 16.42, jonka jälkeen jäimme vielä juttelemaan ja miettimään tulevaa toimintaa sekä ideoimaan jäsenhankintaa.
Kaiken kaikkiaan vuosikokouksessa oli mukava ja lämmin tunnelma. Toivottavasti saamme ensi vuonna kokoustella mahtavan suurella jäsenjoukolla. :)

Kiitos kaikille kokoukseen osallistuneille!

Tervetuloa Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry:n suosittuun vanhempien ja lasten Vahvemmaksi vanhemmaksi -ryhmätoimintaan! Tapaamme ...