Koulujen päättymisretki Esport Arenan Hoploppiin

Asalaam aleikum/ Hei/ Ciao/ Hola


Espoonmonikulttuuriset lapset ja nuoret ry järjestää koulujen päättymisretken Esport Arenan Hoplopiin maantaiksi 10.6.2013 klo: 14.00-16.00

Hinta 12 EUR/ leikki-ikäinen lapsi.

Hinta 5 EUR/ aikuinen (jos haluaa ostaa aterian) Jos aikuinen ei halua ostaa ateriaa niin sisäänpääsy ilmainen.
Hinta sisältää leikkiajan klo: 14.00-16.00 sekä leikkiajan jälkeen yhdistys ...maksaa valinnaisen aterian jokaiselle mukaantulevalle lapselle ja aikuiselle. (Hesburger)
Tapahtuma on tarkoitettu Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry:n lapsille ja heidän äideilleen. Varmistathan että olet maksanut kuluvan kauden jäsenmaksun, jotta voit ilmoittautua tapahtumaan.
Voit rekisteröityä jäseneksi maksamalla jäsenmaksun 10 eur Espoonmonikulttuuriset naiset ry:n tilille: 142830-218277 Nordea ja ilmoittamalla yhteystietosi.
Tapaamme Esport Arenan edessä klo: 12.45, joten yhteinen leikkiaika alkaa klo: 14.00- 16-00.
Klo: 16.00 jälkeen ruokailemme yhdessä Hesburgerissa, joka on samoissa tiloissa Hoplopin kanssa.

Ilmoittautuminen: Ilmoita tulevien lastenlukumäärä sähköpostitse osoitteeseen: espoonmokulat@gmail.com ja maksa 12 eur/lapsi yhdistyksen tilille 3.6.2013 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Emme palauta maksettuja osallistumisrahoja takaisin, joten varmista etukäteen, että pääset mukaan.


Osoite:

Esport Ratiopharm Arena,Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo


Espoonmonikulttuuriset lapset ja nuoret ry ei ota vastuuta tapaturmatilanteissa jne. Jokainen lapsi on vanhempiensa vastuulla.


Täältä löytyy Hesburgerin ruokalista: http://www.hesburger.fi/etusivu

Tervetuloa Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry:n suosittuun vanhempien ja lasten Vahvemmaksi vanhemmaksi -ryhmätoimintaan! Tapaamme ...