Toimintakausi 2014 - 2015 startattiin käyntiin

Yhdistys kaipaa toiveitasi, ideoitasi ja palautettasi!

Vuosikokous kokousteltiin tänään, kiitos kaikille osallistuneille aktiivisesta vaikuttamisesta ja tuoreista ideoista!


Vuosikokouksessa käytiin läpi edellisen kauden vuosikertomus ja tilinpäätös, vahvistettiin uuden kauden talousarvio ja toimintasuunnitelma sekä valittiin hallituksen jäsenet.
Jäsenmaksuksi päätettiin 15 € / vuosi.

Tärkeitä asioita jäsenille uuden kauden alkaessa:

JÄSENMAKSU: Jäsenmaksu on 15 € / vuosi. Maksathan jäsenmaksusi mahdollisimman pian, jotta pysyt jäsenlistallamme ja olet oikeutettu osallistumaan jäsenille tarkoitettuun toimintaamme. HUOM: Merkitse maksun viestikenttään jäsenen nimi ja jäsenmaksu, kirjanpitomme helpottamiseksi.

JÄSENTIETOJEN  PÄIVITYS & PALAUTE: Klikkaa tästä YHTEYSTIETOJEN PÄIVITYSLOMAKE ja käy päivittämässä jäsentietosi. Näin saat ajankohtaiset sähköpostimme ja tiedät missä mennään. :) Samaan lomakkeeseen toivomme myös palautetta, ideoita ja toiveita.

JÄSENTEN AKTIIVISUUS: Mitä enemmän joukostamme löytyy aktiivisia jäseniä, sitä enemmän pystymme järjestämään toimintaa lapsille ja nuorille. Vapaaehtoisena toimiminen tapahtuu omien voimavarojesi ja osaamisesi mukaan. Toiminnassa voi olla mukana monella tavalla! :)

Toivotamme jäsenillemme valoisaa kevättä!

Ps. Joko kävit päivittämässä jäsentietosi? Tee se heti TÄSTÄ! :)




Tervetuloa Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry:n suosittuun vanhempien ja lasten Vahvemmaksi vanhemmaksi -ryhmätoimintaan! Tapaamme ...