Hyvinvointi päivä 10.12.

Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry järjesti perinteisen hyvinvointi päivänsä 10.12.2016 Suviniityn avoimessa päiväkodissa.
  Paikan päällä oli mahdollisuus käydä hieronnassa, kampaajalla, tutustua ja tilata Avonin tuotteita, hypistellä ja ostaa Saraseni shop'in tuotteita sekä tietenkin myös vaihtaa kuulumisia pientä suolaista ja herkullisia makeita nauttien. Lapsille oli tapahtumassa kasvo tai käsimaalausta ja ongintaa.
  Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry järjesti tapahtumassa myös hyväntekeväisyys eleen; "Tuo tullessasi ja vie mennessäsi" pisteen Syyrian ihmisten hyväksi.
  Hyvinvointi päivässä järjestettiin myös kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvät arvonnat päivään osallistujien kesken. Jaossa oli myös paikallisen naisten kuntosalin Lady Fitnessin tutustumispasseja sekä alennuskuponkeja Sokos Emotionille.
  Jälleen kerran Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry lämpimästi kiittää kaikkia päivään osallistujia sekä päivän mahdollistavia yhteistyökumppaneitaan; You made our day!
Hyvinvointi päivässä herkuteltiin 

Tervetuloa Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry:n suosittuun vanhempien ja lasten Vahvemmaksi vanhemmaksi -ryhmätoimintaan! Tapaamme ...