TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN! 


Toukokuun ohjelmaa mm:
Lauantaisin 6.5, 13.5. 20.5 uintitaitoisten naisten ja tyttöjen uintiryhmä. (Ilmoittautuminen käynnissä, ilmoittaudu; espoonmokulat@gmail.com)

Hyvinvointipäivä 7.5.2017 klo 12 - 16.30 Sentterin nuoristotalon tiloissa (Sokinsuontie 3). Tapahtumassa mm. kampaaja, hijamaa, oriflame tuote-esittelyä, Saraseni shop,Imetystukiäiti kertoo klo:13.30 imetykseen liittyvistä asioista, MUN IDEA-kilpailun äänestys alkaa 8.5.2017. Tapahtumassa tulijoilla on mahdollisuus saada tietoa ja neuvoa asuinalueen kehittämistä varten, Myynnissä itämäistä ruokaa ja mm. sambuseja ja muita herkkuja. Tällä tavalla voitte tukea yhdistyksen toimintaa. yms.

HUOM!Tapahtuma on tarkoitettu naisille ja yli 6-vuotialle lapsille. (Huoltaja on vastuussa lapsistaan koko tapahtuman ajan. Imeväisikäiset vauvat voi ottaa mukaan tapahtumaan.)

Meillä on tulossa loistavia arvontoja. Palkintoina mm. seuraavien yritysten tuotteita, palkintoja ja/tai alennuskuponkeja: Vikingline, Laatukoru, Saraseni shop,Taste of Koti, Spice Ice, Rush, BetteBox, Maybelline, Garnier, JesperJunior, Oriflame, Aurinkomatkat, Cityshoppari, Berner, Dr Oetker, Linnanmäki,


Linnanmäki retki 14.5.2017, Ranneke + herkkukuponki 28 eur hintaan. (Erillinen ilmoittautuminen tulee lähipäivinä.)

Ystävällisin terveisin,

Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry

http://espoonmokulat.blogspot.fi/


 Näytetään Facebook.jpg

Tervetuloa Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry:n suosittuun vanhempien ja lasten Vahvemmaksi vanhemmaksi -ryhmätoimintaan! Tapaamme ...