HYVINVOINTIPÄIVÄ 7.5.2017

Sunnuntaina 7.5.2017 Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry järjesti perinteiseen tapaansa hyvinvointipäivänsä Espoon Sentterin nuorisotalon tiloissa.

Tapahtumapaikalla oli mahdollisuus käydä kampaajalla, hieronnassa, kuppauksessa, hennauksessa sekä katsella & ostella eri edustajien myyntitavaroita. Kaiken tämän lisäksi jokaisella oli mahdollisuus vaihtaa kuulumisia ja syödä somalialaista ruokaa sekä makeisia mahansa täydeltä tukemalla näin myös yhdistyksen toimintaa.





Osallistujilla oli mahdollisuus myös tuoda itselle ylimääräisiä vaatteita/asusteita ja viedä itselleen tarpeellista "Tuo tullessassi, vie mennessäsi" pisteellä. Kyseisellä pisteellä oli myös vapaaehtoinen maksu, jonka tuotot oli mahdollista halutessaan lahjoittaa kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen.
Hyvinvointipäiväämme tällä kertaa myös sponsoroivat useat yritykset ja pääsimme näin ollen ilahduttamaan myös osallistujiamme, jotka eivät lähteneet tapahtumasta tyhjin käsin vaan osallistumalla arvontaan usea sai mahdollisuuden voittaa toinen toistaan hienompia lahjoja.

Osallistujia oli tosiaankin paljon ja uusia kasvojakin tuli nähtyä. Yhdistyksen puolesta, oli ilahduttavaa nähdä teitä osallistuja sankoin joukoin paikalla. Mikäli jatkossa kiinnostaa tämänkaltaiset tapahtumat, joissa pääsee nauttimaan aurinkoisesta ilmapiiristä myös sisätiloissa ja yhdessä kokoonnuttaessa, liity ihmeessä jäseneksemme. Vuosittainen jäsenmaksumme on vain 15 € ja tämä mahdollistaa tuleviin retkiimme osallistumisen edullisin hinnoin.
Tulevia retkiämme nyt tänä kesänä tulevat olemaan mm. retki Puuhamaahan/Tykkimäkeen, monet erilaiset piknikit sekä kesäleiri Luukissa.
Kuulemme aina myös mielellämme jäseniemme ehdotuksia ja toiveita syksyn ja talven ohjelmiimme sekä jatkossa retkiemme suunnitteluun.

Vielä ehdit osallistumaan keväällä alkaneeseen toimintakauteemme!

Ilahduttavaa ja aurinkoista kevättä!

Tervetuloa Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry:n suosittuun vanhempien ja lasten Vahvemmaksi vanhemmaksi -ryhmätoimintaan! Tapaamme ...