Luukin leiri 1.9- 3.9.2017

 Luukin leiri                              

Olin Luukin leirillä 1.9-3.9 välisenä aikana. Ihmisiä oli n. 40. Määrä oli mielestäni ihan sopiva, mutta mennään nyt asiaan.



Saavuimme n. klo 19.30 ja lähdin varaamaan heti sänkyä, koska "nopeat syövät hitaat". Leirissä oli 2 suurta ja 3 vähän pienempää huonetta. Huoneissa oli kerrossängyt. Nukuin suuressa huoneessa 6 henkilön kanssa. He puhuivat todella paljon mutta kyllä sain silti unenpäästä kiinni.
Leirillä oli aika kylmä, mutta se varmaan johtui siitä kun en ollut ottanut mukaani paljoa vaatetta. Vinkki: Ottakaa paksu huppari, se pelastaa.

Grillasimme ,ja kävin myös soutamassa. Sauna sijaitsi mäen juurella ja se oli aika "luksus". Saunarakennuksessa oli myös erillinen oleskeluhuone jossa oli keittiö, pelejä ja sohva. Kävin illansuussa soutamassa ja se oli ihan mukava kokemus. Lapsille oltiin tehty aarrejahti jossa palkintona oli hyppynaru ja saippuakuplat.


Minusta ei ollut apua keittiössä, koska muutama nainen touhusivat koko ajan, mutta hoidin osani loppusiivouksessa. Onneksi melkein kaikki auttoivat ja saimme leirin puhtaaksi.



Sain kyydin kotiin ja meinin heti lepäämään. Leiri oli mukava ja suosittelen sitä!

                                                                                                                                                                   
                                                                                                                                                                Kirjoittanut: Salma04


Tervetuloa Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry:n suosittuun vanhempien ja lasten Vahvemmaksi vanhemmaksi -ryhmätoimintaan! Tapaamme ...