KOULULAISTEN SYYSLOMAVIIKKO PÄÄTTYI SIRKUS FINLANDIAAN!


Viime lauantaina 20.10.2018 olimme yhdistyksen jäsenten kanssa Sirkus Finlandiassa. Sirkus Finlandia on yli 40 vuotta vanha ja sirkus kiertää huhtikuusta- lokakuuhun. Kiertueen tämän vuoden viimeiset esitykset ovat parhaillaan juuri Kaisaniemessä.

Tämän vuoden ohjelmassa oli mukana useita suomalaisia sirkustaiteilijoita. Esitykset olivat mahtavia mm hevosbalettia, mastoakrobatiaa, vannenumeroita ja viimeiseksi Kolumbiasta saapunut ryhmä, joka teki yläilmoissa uskomattoman ohjelman. Osasimme odottaa viime vuotiseen tapaan, että sirkus kiinnostaa tulijoita ja mukaamme osallistua 44 henkeä.

Retken myötä yhdistykseemme liittyi uusia jäseniä ja toivotamme heidät lämpimästi tervetulleiksi yhdistyksen toimintaan.

Marraskuulle on suunnitteilla Monikulttuurinen keskustelu- ja infotapahtuma opiskelusta, työelämästä ja mielenterveystä. Vieraana THL:n tutkijavieras ja ruokatarjoilu. Infoa tapahtumasta vielä lähempänä ajankohtaa.

Otamme vastaan palautetta ja retkiehdotuksia ->espoonmokulat@gmail.com






Espoon monikulttuuriset lapset nuoret hyvinvointia lapsille ja nuorille jo vuodesta 2009 alkaen.






Tervetuloa Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry:n suosittuun vanhempien ja lasten Vahvemmaksi vanhemmaksi -ryhmätoimintaan! Tapaamme ...