Puuhamaa on paras paikka ja iloinen!

Aurinkoinen tuulahdus Puuhamaasta!

Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry järjestivät retken viime sunnuntaina 16.6.2019 Puuhamaahan. Sää oli mieluinen ja ihmiset olivat hyvällä tuulella. Puuhamaa on yksi odotetuin retkemme ja tälläkin kertaa mukana oli 54 henkeä. Tilausajo lähti klo:9.30 Espoon asemalta ja  paalukyyti odotti klo:17.00 Puuhamaan porteilla.

Kiitämme mukana olleita ja pahoittelumme niille, jotka eivät mahtuneet retkelle mukaan.

Yhdistyksellä on tulossa vielä kesän aikana pari retkeä. Ensimmäisenä vuorossa retki Linnanmäelle 7.7.2019 klo:13.00 hinta rannekkeelle 35eur/kpl. Ilmoittaudu mukaan linkin kautta ➡️ https://forms.gle/7617smgMRRU8vLNW7

Koe tunnelmallinen Porvoo retki su 29.7.2019. Retken aikana käymme tutustumassa Brunbergin karkkitehtaalla.  Retki sopii hyvin myös perheen pienimmille, kun tilausajo pysähtyy monipuolisen muumipuiston viereen, josta on lyhyt matka kävellä Porvoon upeaan vanhaan kaupunkiin. Yhdistys on varannut retkeä varten yksityisen tilausajon ja hinta retkelle on 7 eur/henkilö. Ilmoittautuminen lähempänä ajankohtaa.

Tulevina viikkojen aikana yhdistys järjestää useita piknikkejä seuraava onkin jo ensi sunnuntaina 30.6.2019 Suomenlinnassa klo:12.00-17.00 yhdessä Amal ry:n kanssa. Amal ry on sosiaalialalla toimiva yhdistys, jonka tarkoituksena on islamin arvoihin perustuen tukea ja edistää tyttöjen ja naisten hyvinvointia. 

Tässä muistoja aiemmilta retkiltä Puuhamaasta: 






Tervetuloa Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry:n suosittuun vanhempien ja lasten Vahvemmaksi vanhemmaksi -ryhmätoimintaan! Tapaamme ...