Piknik Tapiolan asukaspuistossa

Piknik Tapiolan asukaspuistossa


Järjestimme piknikin Tapiolan asukaspuistoon maanantaina 17.7.2017. Olemme kerääntyneet kolmena kesänä peräkkäin piknille niin pakkohan sitä oli päästä uudelleen tänäkin vuonna. Tosin kuinka ollakkaan päivä oli sateinen, mutta emme antaneet sateen pilata tunnelmaa.




Saimme luvan Tapiolan asukaspuiston työntekijöiltä kokoontua puiston sisälle leikkimään ja nauttimaan piknik eväitä. Puiston tiloissa oli sadepäivänä vähemmän porukkaa niin tarjosimme kaikille lapsille ja aikuisille purtavaa. (Lapsille vanhempien luvalla, tottakai =) )

 

Myöhemmin aurinko alkoi paistamaan niin lapset pääsivät leikkimään ulkoleikkeja. Tapiolan asukaspuistosta löytyy erilaisia keinuja, kiipeilytelineitä, polkukaruselli, trampoliineja ja köysiliuku. Lisäksi pelikenttä ja pienille lapsille oma leikkialue. Alue on aidattu.



Lopuksi lämpimät kiitokset Tapiolan asukaspuistolle iloisesta asiakaspalvelusta ja toivottavasti saamme nauttia viimeisestä heinäkuun grillauksesta pe 21.7.2017 klo:11.00 Suvelan asukaspuistossa iloisessa ja aurinkoisessa säässä. Lämpimästi tervetuloa!



Tervetuloa Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry:n suosittuun vanhempien ja lasten Vahvemmaksi vanhemmaksi -ryhmätoimintaan! Tapaamme ...