Retki kutkuttavan mielenkiintoiseen Luonnontieteelliseen museoon

Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret teki retken Helsingissa sijaitsevaan Luonnontieteelliseen museoon perjantaina 7.7.2017.  Museossa oli tuolloin ilmaispäivä ja jono museoon oli pitkä, mutta se eteni mukavalla vauhdilla. Museossa kävijöitä riittää myös muinakin päivinä ja se kuuluukin maamme kolmen suosituimman museokohteen joukkoon.


Sisällä museossa riitti myös kovasti nähtävää kaikille. Museossa on eri kerroksissa viisi pysyvää näyttelyä aiheista Suomen luonto, Maailman luonto, Elämän historia, Luut kertovat ja Muutosta ilmassa. Näiden näyttelyjen sisään kätkeytyy myös Kirahveja kimnaasissa näyttely.


Museossa on huikeasti nähtävää ja koettavaa katosta aina seinien kautta lattiaan. Museossa menee helposti useampi tunti tutkiessa ja lukiessa kaikissa näyttelyissa, myös lapset pääsevät tutkimaan ja kokeilemaan joten paikka on todella innostava koko perheelle.


Rakennus itsessään on myös todella hieno. Lapsiperheille oli sekä parkit rattaille että myös hissit jotka helpottivat siirtymistä kerroksista toiseen. Museossa on sekä kahvila että paikka omien eväiden syömiselle, välillä voi siis käydä tankkaamassa ja jatkaa taas tutkimista ja katselemista.


Kolme tuntia museossa meni hyvin nopeasti, ja tuntui, että aikaa olisi voinut olla vieläkin enemmän. Niinpä omakin lapseni lähti museosta sen lupauksen voimalla, että tulemme taas pian uudelleen.


Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry kiittää taas kovasti kaikkia retkelleen osallistuneita ja toivoo näkevämme teitä ja muitakin jäseniämme pian taas piknikeillä ja retkillämme. Aurinkoisia kesäpäiviä toivotellen (ja odotellen) :)


Tervetuloa Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry:n suosittuun vanhempien ja lasten Vahvemmaksi vanhemmaksi -ryhmätoimintaan! Tapaamme ...