Piknik Oittaan uimarannalle ja Angry Birds puistoon

Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry teki kesän ensimmäisen piknikin 11.7 Espoon Oittaalle. Oittaalla on sekä yksi Espoon parhaista uimarannoista, että viileämpänäkin päivänä suosittu, Angry Birds puisto.


Uimarannan puolelta löytyy suihkukopit, pukukopit, melontamahdollisuudet ja pienemmille lapsille merkattu uima-alue. Uimaranta on myös ns valvottu uimaranta jossa on siis Espoon kaupungin palkkaamat uimavalvojat.


                                     

Koska piknik päivänämme sää oli pilvinen ja rankkasateitakin oli lupailtu alkavaksi, ja uimarannalla oli varoitukset sinilevästä, viihdyimme itsekin lähinnä Angry Birds puiston puolella. Uimarannan puoli olikin aika tyhjä.


Itse puisto tarjoaa kuitenkin hyvät puitteet leikkiin niin pienemmille kuin isommillekin leikkijöille. Välillä on hyvä kaydä viltillä istahtamassa ja syömässä eväitä. Alueelta löytyy toki myös kahvila-ravintola sekä jäätelökioski.




Rennon yhdessä olon sekä lasten leikkien lisäksi meille toi päivään jännitystä myös pieni sammutustyö jota pääsimme katsomaan. Moni muukin seurasi kiinnostuneena ensin paikalle saapunutta paloautoa sekä sitten kahden palomiehen suorittamaa sammustustyötä joka tällä kertaa koski onneksi vain yhtä rannan roskiksista. Lapsille tämä oli tietenkin kerrassaan jännittävää.


                                       

Ajoituksemme piknikin suhteen oli kerrassaan loistava ja luvatut suuret sateet alkoivatkin vasta kun olimme jo päättäneet piknikin ja kotona.  Jälleen kerran Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry kiittää kaikkia osallistujiaan mukavasta iltapäivästä ja toivoo näkevänsä teitä, ja muitakin jäseniämme, seuraavallakin piknikillämme.









Tervetuloa Espoon monikulttuuriset lapset ja nuoret ry:n suosittuun vanhempien ja lasten Vahvemmaksi vanhemmaksi -ryhmätoimintaan! Tapaamme ...